Diensten

SMART-Scan

Een nieuwe dienst, waarmee de pijnpunten in uw productieproces kunnen worden. Niet om u de grond in te boren, maar juist om uw organisatie te laten groeien. Wij geven u graag inzicht in uw interne processen. Samen zetten we vervolgens de juiste stappen naar een SMART-Factory

Dienstverlening

U kunt als bedrijf nog zo veel technologie in huis halen. Er is maar één bepalende factor of deze technologie ook gaat renderen, namelijk: de mens. Uw medewerkers bepalen samen met onze mensen het succes van de oplossing. Bij CNC-Consult zijn we ervan overtuigd dat juist de samenwerking tussen mens en techniek voor een optimaal resultaat zorgt. De dagelijkse praktijk brengt immers altijd vraagstukken en uitdagingen met zich mee. Het gaat erom hoe deze worden opgelost; dat bepaalt de kracht van een bedrijf. CNC-Consult biedt u hiervoor op verschillende vlakken ondersteunende dienstverlening.

Support

Onze helpdesk wordt bemand door specialisten uit de praktijk. Dezelfde mensen die u ook hebben overtuigd om in onze oplossing(en) te investeren. Wij bieden u verschillende vormen van support. Onze helpdesk is tijdens kantooruren bereikbaar om u snel en adequaat te helpen. Betrokken specialisten beantwoorden gericht uw vragen en lossen direct uw problemen op. Desnoods door op afstand uw apparatuur over te nemen om het probleem efficiënt te isoleren.

Digitale servicedesk

Naast onze helpdesk hebben we ook een digitale servicedesk. Hier vindt u o.a. het antwoord op de meest gestelde vragen. Ook krijgt u hier toegang tot uitgebreide achtergrondinformatie over bepaalde toepassingen en servicepacks.
Hebt u nog geen inlogcode? Als vaste klant vraagt u die eenvoudig aan via het contactformulier.

Consultancy

Hebt u behoefte aan technologie, naar wilt u geen grote investeringen doen? Ook dan kan CNC-Consult u ondersteunen. Wij bieden o.a. CNC-programmeercapaciteit en 3D-printen voor benchmarking (wij zijn geen 3D-print servicebureau). Met deze dienstverlening helpen wij u uw project te verwezenlijken en laten u kennismaken met de mogelijkheden, technologieën en expertise die CNC-Consult in huis heeft. Zo leren we elkaar direct beter kennen.

Opleidingen

CNC-Consult onderscheidt zich met haar praktijkgerichte opleidingen op uw eigen toepassing. Dit maakt de training zeer interessant en productief. U leert voor uw eigen producten de oplossing kennen en effectief in te zetten. De ervaring leert dat dit het beste fundament is voor een succesvolle implementatie van uw oplossing.

Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van een product-op-maat. We bieden verschillende opleidingen, die zowel klassikaal in ons opleidingscentrum, als on-site kunnen worden gegeven. Ook opleiding in het buitenland behoort tot de mogelijkheden. Uw medewerkers leren hoe ze met de nieuwe toepassing hun werkmethodieken, processen en bewerkingsstrategieën kunnen optimaliseren. Het resultaat? Kortere doorlooptijden en een betere bezetting van uw CNC-machines.

hyperMILL®-opleiding

hyperMILL® staat in de CAD/CAM-markt bekend als marktleider. Om het gebruikersniveau te waarborgen, hebben wij aan deze opleiding een niveaucertificaat gekoppeld. Dit betekent dat hyperMILL®-gebruikers in drie niveaus kunnen worden onderverdeeld:

  • Niveau 1: standaard gebruiker
  • Niveau 2: gevorderde gebruiker
  • Niveau 3: ervaren gebruiker (advanced)

Klassikale hyperMILL® Niveau 1 basisopleiding

In deze 4 of 5-daagse opleiding (4 dagen voor hyperMILL®, in SolidWorks® en Autodesk® Inventor® -gebruikers en 5 dagen voor hyperMILL® in hyperCAD-S®-gebruikers) wordt de basis uitgelegd voor het gebruik van hyperMILL®-software. Na afloop van de opleiding ontvangt u certificaat niveau-1

Bekijk hier de actuele opleidingsdata.

Klassikale hyperMILL® Niveau 2 volgopleiding

In deze 3-daagse opleiding gaan we verder en dieper in op software hyperMILL®. Onderwerpen zoals gereedschap-bibliotheek, feature technologie, macro technologie, job-linking en transformaties komen hier uitvoerig aan bod. Na afloop van de opleiding ontvangt u certificaat niveau-2

Bekijk hier de actuele opleidingsdata.

Klassikale hyperMILL® Niveau 3 advanced update-opleiding

Deze 2-daagse advanced hyperMILL®-opleiding gaat in op de nieuwste en de meest geavanceerde functionaliteit van de hyperMILL®-CAD/CAM-software, tips & tricks en intelligente voorwaarde regels binnen de feature technologie. Na afloop van de opleiding ontvangt u certificaat niveau-3

Bekijk hier de actuele opleidingsdata.

Klassikale hyperMILL® 5-assig simultaan opleiding

In deze 2-daagse opleiding gaan we in op de basisprincipes van het 5-assig simultaan frezen op basis van de 5 meest gebruikte strategieën.

Bekijk hier de actuele opleidingsdata

Gebruikersdagen

Naast het volgen van opleidingen kunt u altijd in ons kenniscentrum terecht voor periodieke ondersteuning tijdens de gebruikersdagen. Zo blijven uw technologie en uw medewerkers continu up-to-date en dat betaalt zich uit in slimmere processen.

On-site begeleiding

Typisch CNC-Consult is haar dienstverlening in de vorm van on-site begeleiding. Ondersteuning op de werkplek door ervaren consultants. Met concrete doelstellingen en actielijsten monitoren we continu hoe uw mensen de middelen inzetten. Samen met de gebruikers zullen we de oplossing optimaal inrichten, werkmethoden optimaliseren, mensen bijscholen en software up-to-date houden.Ook bij onderbezetting of capaciteitspieken helpen wij u graag. Neem contact met ons op.

Detachering

Ook voor een tijdelijke inzet van ervaren CAM-programmeurs kunt u bij CNC-Consult terecht. Of het nu voor een bepaald project is of om een structurele capaciteitspiek op te vangen? Neem contact met ons op.