Merken

OpenMind Technologies AG, hyperMILL

U zoekt slimme software voor uw productie? Het liefst Nederlandstalig en gebruiksvriendelijk? Én geschikt voor frezen, draaien en draadvonken? Wij laten  u graag kennismaken met hyperMILL van OpenMind.

  • Technologisch hoogwaardige software
  • Breed spectrum aan bewerkingsstrategieën
  • Simpele en complexe geometrieën eenvoudig programmeren
  • Uitgebreide feature- en macrotechnologie
  • Complete werkstukken bewerkt u gemakkelijk in één opspanning

Kies voor hyperMILL, dan kiest u voor continuïteit, minimale doorlooptijden en hogere betrouwbaarheid!

hyperMILL

hyperMILL is de CAD/CAM-oplossing voor efficiënte en continue processen. Dankzij het brede spectrum van bewerkingsstrategieën kunnen werkstukken compleet in één opspanning worden bewerkt. De voordelen: continuïteit, efficiënte processen, minimale doorlooptijden en hogere betrouwbaarheid. Daarnaast biedt hyperMILL veel mogelijkheden voor het automatisch programmeren. Hierdoor worden bewerkingstijden korter en kunt u uw processen optimaliseren. Enkele voorbeelden zijn: de uitgebreide feature- en macro technologie en de automatische functies spiegelen en transformeren. Maar ook loze bewegingen minimaliserende functies zoals het job-linken, de productiemode en de volautomatische botsingscontrole en vermijding.

  • Standalone of geïntegreerd binnen SolidWorks of Autodesk Inventor
  • Geïntegreerde machinesimulatie of op basis van NC-Code (Virtual Machining of NCSIMUL)
  • Nederlandstalig en zeer gebruiksvriendelijk
  • Complete functionaliteit; zoals eenvoudig 2½ D-frezen, 3-assig, 5-vlaks en 5-assig simultaan, draaien en draaifrezen

Gebruik hyperMILL

Opticam, CAM-oplossing voor draadvonken

Opticam is efficiënt, veilig en flexibel. Het wordt gebruikt om NC-programma’s te maken voor draadvonkmachines. Of het nu gaat om eenvoudige 2-assige of complexe 4-assige bewegingen. Opticam-software biedt uitgebreide functionaliteit. Het gebruikt de technologie database van alle toonaangevende producenten en up-to-date postprocessoren.

Opticam is efficiënt, veilig en flexibel. Het wordt gebruikt om NC-programma’s te maken voor draadvonkmachines. Of het nu gaat om eenvoudige 2-assige of complexe 4-assige bewegingen. Opticam-software biedt uitgebreide functionaliteit. Het gebruikt de technologie database van alle toonaangevende producenten en up-to-date postprocessoren. Opticam is gecertificeerd voor hyperCAD®-S en komt tegemoet aan elke behoefte als het gaat om integratie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Gebruik Opticam

PROXIA Software AG, gereedschapbeheer en MES-software

U zoekt een omgeving om uw productiedata te borgen? PROXIA Software helpt u op weg. Deze software past perfect binnen de SMART-Way van CNC!

Als cockpit van uw productie levert CNC-Consult het Manufacturing Execution System (MES) van PROXIA. Met deze oplossing beheert u uw productieorders (die afkomstig kunnen zijn van uw ERP-systeem) en monitort u het complete proces. U weet continu waar uw order zich bevindt, in welk stadium het is, of u de levertijd haalt en waar eventuele bottlenecks gaan ontstaan. Daarnaast heeft het systeem een flexibele planningsmodule, waarmee u direct kunt inspelen op de hectiek van de dag. Bij een eventuele machinestoring of tegenvallende omstelling van een machine ziet u direct de gevolgen. Het systeem stelt u in staat in te grijpen om de bottleneck op te lossen. Tevens verzorgt PROXIA de gereedschapbeheer-oplossing ToolDIRECTOR en de Productie Data Management-oplossing FactoryDIRECTOR.

Gebruik PROXIA

Spring Technologies, NCSIMUL-simulatiesoftware

Op zoek naar een uitgebreid machinesimulatie-softwarepakket voor het simuleren, controleren, optimaliseren en opnieuw bekijken van machineprogramma’s die bedoeld zijn voor CNC-machines? NCSIMUL helpt u bij het reduceren van kosten en verzekert uw winstgevendheid rondom het productieproces. Ook als u al een CAM-systeem gebruikt is NCSIMUL interessant. CAM-software gedraagt zich als een viewer om de gereedschap-banen te tonen. NCSIMUL simuleert de werkelijkheid, zoals deze zich uiteindelijk op de CNC-machine gaat afspelen. Het simuleert en controleert de werkelijkheid van het NC-programma van de NC-machine. 

Gebruik NCSIMUL

HighQA, Inspection Manager

HighQA is een team van mensen met als doel het automatiseren van het kwaliteitsproces. Zij hebben hun jarenlange ervaring opgebouwd in de ontwikkeling van software voor ontwerp, fabricage, kwaliteit en PLM-toepassingen in de toelevering. Het management team bestaat uit mensen van voorheen Cimatron (nu 3D-Systems) en DASSAULT SYSTEMES (nu Enovia van Dassault Systems). HighQA focust zich op de uitdagingen van een OEM ’er of toeleverancier in diverse markten.

Het HighQA-team ontwikkeld software ter ondersteuning van het kwaliteit proces. Het is efficiënte gebruiksvriendelijke software, waarvoor slechts enkele uren training nodig is om te kunnen gebruiken. Het bespaard tijd en kosten en zorgt voor meer standaardisering. Het helpt de Kwaliteitsafdeling om de winstgevendheid van de producten te verbeteren en daarmee de klanttevredenheid te vergroten.

EnvisionTEC, 3D-printen

Sinds 2003 levert EnvisionTEC hoogwaardige desktop en productie 3D-printers en benodigdheden. De branches waarin deze worden ingezet zijn: dental, hearing aid, jewelry, entertainment, bioprinting en industrial markets. Dit is zo’n lange lijst, omdat er op dit moment geen andere merken zijn die EnvisionTEC kunnen evenaren op gebied van printmogelijkheden, afwerking en snelheid. Naast 3D-printers leveren wij ook de verbruiksartikelen, zoals filaments, lampen, basements en resins. U kunt bovendien altijd terugvallen op professionele support en ondersteuning. Vanzelfsprekend verzorgt CNC-Consult na iedere levering een gebruikerstraining op locatie.