Merken

OpenMind Technologies AG, hyperMILL

U zoekt slimme software voor uw productie? Het liefst Nederlandstalig en gebruiksvriendelijk? Én geschikt voor frezen, draaien en draadvonken? Wij laten  u graag kennismaken met hyperMILL van OpenMind.

  • Technologisch hoogwaardige software
  • Breed spectrum aan bewerkingsstrategieën
  • Simpele en complexe geometrieën eenvoudig programmeren
  • Uitgebreide feature- en macrotechnologie
  • Complete werkstukken bewerkt u gemakkelijk in één opspanning

Kies voor hyperMILL, dan kiest u voor continuïteit, minimale doorlooptijden en hogere betrouwbaarheid!

hyperMILL

hyperMILL is de CAD/CAM-oplossing voor efficiënte en continue processen. Dankzij het brede spectrum van bewerkingsstrategieën kunnen werkstukken compleet in één opspanning worden bewerkt. De voordelen: continuïteit, efficiënte processen, minimale doorlooptijden en hogere betrouwbaarheid. Daarnaast biedt hyperMILL veel mogelijkheden voor het automatisch programmeren. Hierdoor worden bewerkingstijden korter en kunt u uw processen optimaliseren. Enkele voorbeelden zijn: de uitgebreide feature- en macro technologie en de automatische functies spiegelen en transformeren. Maar ook loze bewegingen minimaliserende functies zoals het job-linken, de productiemode en de volautomatische botsingscontrole en vermijding.

  • Standalone of geïntegreerd binnen SolidWorks of Autodesk Inventor
  • Geïntegreerde machinesimulatie of op basis van NC-Code (Virtual Machining of NCSIMUL)
  • Nederlandstalig en zeer gebruiksvriendelijk
  • Complete functionaliteit; zoals eenvoudig 2½ D-frezen, 3-assig, 5-vlaks en 5-assig simultaan, draaien en draaifrezen

Gebruik hyperMILL

Opticam, CAM-oplossing voor draadvonken

Opticam is efficiënt, veilig en flexibel. Het wordt gebruikt om NC-programma’s te maken voor draadvonkmachines. Of het nu gaat om eenvoudige 2-assige of complexe 4-assige bewegingen. Opticam-software biedt uitgebreide functionaliteit. Het gebruikt de technologie database van alle toonaangevende producenten en up-to-date postprocessoren.

Opticam is efficiënt, veilig en flexibel. Het wordt gebruikt om NC-programma’s te maken voor draadvonkmachines. Of het nu gaat om eenvoudige 2-assige of complexe 4-assige bewegingen. Opticam-software biedt uitgebreide functionaliteit. Het gebruikt de technologie database van alle toonaangevende producenten en up-to-date postprocessoren. Opticam is gecertificeerd voor hyperCAD-S en komt tegemoet aan elke behoefte als het gaat om integratie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Gebruik Opticam

PROXIA Software AG, gereedschapbeheer en MES-software

U zoekt een omgeving om uw productiedata te borgen? PROXIA Software helpt u op weg. Deze software past perfect binnen de SMART-Way van CNC!

Als cockpit van uw productie levert CNC-Consult het Manufacturing Execution System (MES) van PROXIA. Met deze oplossing beheert u uw productieorders (die afkomstig kunnen zijn van uw ERP-systeem) en monitort u het complete proces. U weet continu waar uw order zich bevindt, in welk stadium het is, of u de levertijd haalt en waar eventuele bottlenecks gaan ontstaan. Daarnaast heeft het systeem een flexibele planningsmodule, waarmee u direct kunt inspelen op de hectiek van de dag. Bij een eventuele machinestoring of tegenvallende omstelling van een machine ziet u direct de gevolgen. Het systeem stelt u in staat in te grijpen om de bottleneck op te lossen. Tevens verzorgt PROXIA de gereedschapbeheer-oplossing ToolDIRECTOR en de Productie Data Management-oplossing FactoryDIRECTOR.

Gebruik PROXIA

CGTECH, Vericut-simulatiesoftware

Op zoek naar een uitgebreid machinesimulatie-softwarepakket voor het simuleren, controleren, optimaliseren en opnieuw bekijken van machineprogramma’s die bedoeld zijn voor CNC-machines? Vericut helpt u bij het reduceren van kosten en verzekert uw winstgevendheid rondom het productieproces. Ook als u al een CAM-systeem gebruikt is Vericut interessant. CAM-software gedraagt zich als een viewer om de gereedschap-banen te tonen. Vericut simuleert de werkelijkheid, zoals deze zich uiteindelijk op de CNC-machine gaat afspelen. Het simuleert en controleert de werkelijkheid van het NC-programma van de NC-machine.

Gebruik Vericut

EnvisionTEC, 3D-printers

Sinds 2003 levert EnvisionTEC hoogwaardige desktop en productie 3D-printers en benodigdheden. De branches waarin deze worden ingezet zijn: dental, hearing aid, jewelry, entertainment, bioprinting en industrial markets. Dit is zo’n lange lijst, omdat er op dit moment geen andere merken zijn die EnvisionTEC kunnen evenaren op gebied van printmogelijkheden, afwerking en snelheid. Naast 3D-printers leveren wij ook de verbruiksartikelen, zoals filaments, lampen, basements en resins. U kunt bovendien altijd terugvallen op professionele support en ondersteuning. Vanzelfsprekend verzorgt CNC-Consult na iedere levering een gebruikerstraining op locatie.

Als distributeur voor EnvisionTEC helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Welke machine past bij uw wensen en op welke manier wilt u 3D-printen integreren in uw bedrijfsproces?

Het assortiment van EnvisonTEC is ontworpen voor Rapid Prototyping en Manufacturing-doeleinden. EnvisionTEC-machines worden gekenmerkt door een hoge nauwkeurigheid, gladde oppervlaktes en lage verbruikskosten.

Sinds de oprichting van EnvisionTEC in 2002, met onze baanbrekende DLP-technologie (Digital Light Processing), zijn we vernieuwers in de 3D-printmarkt. Maar we innoveren niet omwille van innovatie. We doen het om de echte problemen van onze klanten op te lossen – professionals die prototypen, gereedschappen, onderdelen en eindproducten maken voor veeleisende, kostengevoelige klanten in verschillende industrieën. Tegenwoordig verkopen we meer dan 40 modellen 3D-printers op basis van zes verschillende procestechnologieën. Onze printers staan bekend om het leveren van uitstekende precisie, oppervlakteafwerking, functionaliteit en snelheid. En elk van onze printfamilies biedt iets speciaals om te voldoen aan de unieke behoeften van onze snelgroeiende klantenlijst en de industrieën waarin zij actief zijn.

DESKTOP Familie

Alleen al omdat het op een bureau past, wil nog niet zeggen dat onze lijn desktop-3D-printers net als andere goedkope tafelmodel-modellen zijn. Onze desktop 3D-printerfamilie maakt gebruik van geavanceerde DLP-technologie ondersteund door meer dan een decennium aan ontwikkeling en exclusieve, door octrooien beschermde processen. We bieden bouwgroottes tot 71,7 kubieke inch en nauwkeurigheidsniveaus tot 30 micron. De printers in deze familie zijn krachtige gereedschappen die door duizenden professionals over de hele wereld worden gebruikt.

Lees meer

PERFACTORY Familie

Ontworpen voor echte productie en bouwgroottes tot 253,6 kubieke inch, onze “personal factory” -lijn van 3D-printers maakt gebruik van exclusieve DLP-processen en biedt de mogelijkheid om onbemande productie uit te voeren. De Perfactory, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2002, is niet alleen een icoon in de 3D-printing wereld – de printer op wielen – maar ook een vertrouwde en betrouwbare.

Lees meer

CDLM Printer Familie

Begin 2016 lanceerden we onze Continuous Digital Light Manufacturing-technologie met de Micro Plus cDLM. Het is gebaseerd op een octrooibescherming die we tien jaar geleden hebben bedacht. Een draai aan onze DLP-technologie, dit proces zorgt voor een continue beweging van de bouwplaat voor uitzonderlijke bouwsnelheden. Hoewel onze eerste cDLM-printer is ontwikkeld met onze trouwe sieradenklanten in gedachten, hoeft u zich geen zorgen te maken – we hebben meer te bieden

Lees meer