CNC-Consult relatiedag 2018

Op 4 december hebben wij onze jaarlijkse relatiedag gehad!

Zo, de relatiedag is weer achter de rug. Bedankt voor uw komst! Mocht u het gemist hebben, dan attenderen wij u op onze jaarlijkse eindejaarsaanbieding. Wellicht is de ‘hyperCAD-S’ upgrade een mooie reden om een persoonlijke afspraak met elkaar te maken. Neem gerust contact met ons op: +31 (0)73 648 01 66

Het team van CNC-Consult kijkt terug op een geslaagde relatiedag. Robert Doornbos, bedankt voor je enthousiaste en inspirerende verhaal, waarbij je ons meenam in de wereld van F1. Snelheid en flexibiliteit zijn ook belangrijke succesfactoren binnen de maakindustrie. Samen op weg naar een SMART-Factory.

Op de jaarlijkse relatiedag brengen wij onze klanten samen en informeren wij u over de huidige én toekomstige mogelijkheden van onze software en diensten. Er valt veel te vertellen over onze missie die we hebben omarmd: de maakindustrie in de Benelux innovatiever en slimmer maken dan haar concurrenten.

Thema van de dag was de SMART-Factory. De nieuwste Technologieën volledige met elkaar geïntegreerd met de meest innovatieve software oplossingen op de markt. Van ERP tot aan de machine. Dat noemen wij De SMART-Way van CNC.