hyperMILL CAD/CAM

Slimme CAD/CAM-oplossingen binnen SMART-Industry

CNC-Consult vertegenwoordigt sinds 1995 het merk hyperMILL® van OpenMind. Op verschillende vlakken ondersteunen we klanten in de Benelux bij het optimaliseren van hun productieproces.

Met hyperMILL® kunt u zowel eenvoudige als zeer complexe geometrieën programmeren. Dankzij het brede spectrum aan bewerkingsstrategieën zijn complete werkstukken probleemloos in één opspanning te bewerken. Dit biedt u diverse voordelen, zoals: continuïteit in de productie, efficiënte processen, minimale doorlooptijden en hogere betrouwbaarheid.

hyperMILL® biedt u bovendien veel mogelijkheden voor automatisch programmeren. Dit resulteert in kortere bewerkingstijden en een optimalisatie van (werk)processen. Enkele standaard programmeermogelijkheden zijn: uitgebreide featuretechnologie en macrotechnologie, automatische functies zoals spiegelen en transformeren, minimaliseren van loze bewegingen, zoals ‘job-linken’ of de productiemode en volautomatische botsingscontrole en botsingvermijding.

Kortom: door SMART-Industry te omarmen, is er op verschillende vlakken winst te behalen. CNC-Consult noemt dit ‘De SMART-Way’. Door te kiezen voor betrouwbare software, krijgt u inzicht in uw complete productieproces.

  • CAD/CAM-software voor frezen en draaien
  • Stand-alone of geïntegreerd binnen SolidWorks® of Autodesk® Inventor®
  • Geïntegreerde machinesimulatie of op basis van NC-Code (Virtual Machining®)
  • Nederlandstalig en zeer gebruiksvriendelijk
  • Volledige functionaliteit, van 2½ D t/m 5-assig simultaan frezen, draaien en draadvonken