PROXIA ToolDIRECTOR®

Gereedschap-beheer past perfect binnen SMART-Industry

CNC-Consult vertegenwoordigt het assortiment van PROXIA Software AG. Met deze geavanceerde gereedschap-beheeroplossing ontlasten we klanten in de Benelux bij het optimaliseren van hun productieproces.

Of het nu gaat om snijgereedschappen, houders, opspangereedschappen of meetmiddelen en hulpmiddelen, met PROXIA ToolDIRECTOR® kiest u voor een complete oplossing m.b.t. een effectief en economisch beheer van uw gereedschappen en bedrijfsmiddelen. De begrijpelijke en intuïtieve gebruikersinterface zorgt voor een snelle acceptatie van het systeem. De software is eenvoudig te implementeren, dus u kunt er vrijwel direct mee aan de slag.

Kiest u voor de uitbreiding met FactoryDIRECTOR®, dan krijgt u de beschikking over een softwaregereedschap, waarmee u het complete overzicht van uw productiemiddelen en uw productie zult krijgen. Deze PDM-oplossing (Productie Data Management) kunt u probleemloos in uw bestaande en/of toekomstige IT-infrastructuur integreren.

Kortom: met doordachte gereedschap-beheersoftware is er op verschillende vlakken winst te behalen. CNC noemt dit ‘De SMART-Way’. Door te kiezen voor efficiënte software krijgt u inzicht in uw complete productieproces.

  • Beheer van gereedschap-componenten, incl. toebehoren
  • Automatische samenbouw van gereedschappen
  • Beheer van spangereedschap, spanmiddelen en meetgereedschap
  • Weergave en bewerking van o.a. 2D/3D CAD-tekeningen, foto’s, pdf-bestanden
  • Overzichtslijsten van de componenten t/m het NC-programma
  • Diverse optionele interfaces met CAM-systemen, voorinstelapparaten, gereedschap-kasten en ERP-systemen