SMART-Industry of Industrie 4.0?

Industrie 4.0 de juiste keuze

Samen met CNC-Consult gaat u op weg naar SMART Factory! Sinds 1995 zijn wij actief binnen de maakindustrie in de Benelux. Wij ondersteunen u bij het optimaliseren van uw productieproces. Think big, start small. Samen met u zetten we stappen in de richting van een SMART-Factory, die compleet Industrie 4.0 is ingericht.

Een hecht team gespecialiseerde praktijkmensen staat voor u klaar. Wij ondersteunen u met professionele softwareoplossingen. Hierbij kunt u denken aan CAD/CAM, CAI (CAM-software voor meetmachines), Gereedschap-beheer, Productie Data Management (PDM), Flexibele detail Planning en MES. CNC-Consult zet de koers uit en bepaalt samen met u de te nemen stappen die noodzakelijk zijn om Industrie 4.0 te bereiken. Deze stappen zijn overzichtelijk, betaalbaar en zeer goed te monitoren.

Veel bedrijven behalen tot op heden middelmatige of slechte resultaten door goede mensen met slechte processen te laten werken. De praktijk leert, dat het niet de sterkste of intelligentste ondernemers of organisaties zijn die overleven, maar juist degene die zich het snelst kunnen aanpassen aan de veranderde omgeving. Door de inzet van slimme software kunnen productiebedrijven in de maakindustrie hun productiecapaciteit aanzienlijk verbeteren en dit zonder te investeren in nieuwe CNC-machines of apparatuur.

Plan van aanpak voor Industrie 4.0

Met onze aanpak om u te helpen zijn wij in staat uw netto operationeel resultaat te verdubbelen! Veelal kan de bezettingsgraad worden verbeterd, de data-invoertijd worden verkort en de doorlooptijden van het ‘work-in-progress’ worden gereduceerd. Kortom: door SMART Factory, Industrie 4.0 te omarmen is er op verschillende vlakken winst te behalen. CNC noemt het ‘De SMART-Way’ om meer inzicht te krijgen in uw complete productieproces. CNC is aangesloten bij het smartmachineplatform, lees hier meer.

Industrie 4.0