De SMART-Scan van CNC-Consult, praktisch uitvoerbaar

Objectief, onafhankelijk en doelgericht advies. Drie belangrijke speerpunten voor de optimalisatie van uw toekomstige productieproces. Het resultaat: een praktisch rapport, waarmee u belangrijke stappen zet voor het voortbestaan van uw organisatie.

SLIM

Slimmer produceren levert meer rendement op. CNC-Consult levert als autoriteit op gebied van SMART-Industry graag een bijdrage aan uw succes! Enerzijds kunt u hierbij denken aan de levering en installatie van softwarematige oplossingen, anderzijds kunt u gebruikmaken van onze kennis en expertise op locatie. CNC-consultants weten waar ze over praten en kunnen putten uit jarenlange praktijkervaring. Daarnaast kunt u als klant van CNC-Consult bovendien vertrouwen op adequate opleidingen, ondersteuning en support.

INZICHT

Voordat u de Smart-Factory kunt implementeren, is het van belang om uw bestaande situatie gedetailleerd in kaart te brengen. Dat vormt het startpunt van onze SMART-Scan. Hebt u inzicht hoe uw productieproces er nu uitziet? Weet u waar de bottlenecks in uw organisatie zich bevinden? Hebt u in beeld waar verbetering moeten worden doorgevoerd? CNC-Consult brengt met de SMART-Scan uw volledige organisatie in kaart. Zo verkrijgt u betrouwbare informatie, waarmee u uw organisatie op de juiste wijze de juiste richting op stuurt.


IN UW PRODUCTIE

Middels een tweedaags bezoek brengen wij uw complete productieproces in beeld. Op basis van onze bevindingen definiëren wij de losse processtappen met hun eigen kenmerken en indicatoren. Ook beschrijven wij op nauwkeurige wijze de samenhang tussen de verschillende processen. U krijgt inzicht in cruciale knelpunten, maar bovenal krijgt u grip op de belangrijkste verbeterpunten. Praktisch uitvoerbaar!

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Wij geven een professionele onderbouwing en analyse van de verbeterpunten en financiële consequenties, maar ook de knelpunten worden ongecensureerd met u gedeeld. U ontvangt een gedetailleerde rapportage waarmee u stappen kunt zetten. Desgewenst kan CNC-Consult op basis van het uitgewerkte rapport een volledig implementatieplan voor u verzorgen. Hierin geven wij op transparante wijze aan wat de Return on Investment (ROI) oftewel de terugverdientijd is van uw investering.

CNC-CONSULT INVESTEERT MEE

Na de SMART-Scan ontvangt u een gedegen stappenplan. Op basis van feiten en cijfers kunt u gaan bouwen aan uw Smart-Factory. Het uitgewerkte plan is merkonafhankelijk en leverancier neutraal. Indien u ervoor kiest om CNC-Consult in te schakelen voor de realisatie van uw vraagstuk, dan ontvangt u 25% van uw investering retour. Op deze wijze investeren wij mee in uw toekomst.

Introductieprijs SMART-Scan à € 3.500,00!

  • Opdracht aanmelding en afmelding
  • Werknemer identificatie
  • Hoeveelheden en bewerkingstijden
  • Machinestilstand
  • Kwaliteitsdata

Interesse in een SMART-Scan? Bel Herald +31 (0)73-648 01 66