Mensen maken het verschil

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Zonder de juiste expertise en knowhow is het onmogelijk om kwalitatieve dienstverlening en service te bieden. Bij CNC-Consult werkt een hecht team dat door de wol geverfd is. Ieder met zijn ervaring, capaciteiten en levenswijsheid. Passie en gedrevenheid zijn de twee belangrijkste kernwaarden binnen ons bedrijf. Een probleem of vraagstuk bij een klant wordt ons probleem of onze uitdaging. Samen vinden wij altijd een oplossing!

Maarten van Teeffelen

Directeur

E maarten@cncconsult.nl
T +31 (073) 64 801 66

Meer over mij

Ik ben Maarten van Teeffelen en ben in 1995 begonnen met CNC-Consult & Automation BV. Heerlijk om in je eentje de boer op te gaan met toen al versie 1.0 van de hyperMILL CAM-software. Met een PC, mobiele telefoon, een fax en veel zelfvertrouwen in een auto te stappen om naar bedrijven toe te gaan om van hun probleem het mijne te maken. Om dan het probleem ter plekke op te lossen en met een opdracht de deur uit te lopen is een heerlijk gevoel. Het is een gevoel waar ik na 25 jaar nog steeds blij van word. Met een thuissituatie met 6 kinderen is het onderscheid tussen werken en privé niet zo groot. Het is overal druk en de drive om er iets moois van te maken is in beide gevallen even groot. Ik hoop nog lang van dit prachtige bedrijf te mogen genieten en onze klanten eenzelfde gevoel te geven. Enerzijds dat we hun probleem hebben kunnen oplossen, anderzijds dat ze blij zijn met onze producten en mensen.

Karel Wisse

Business Unit Manager CAD/CAM

E karel@cncconsult.nl
T +31 (0)73 – 648 01 66

Meer over mij

Ik ben Karel Wisse en sinds 1997 werkzaam bij CNC-Consult. Naast het managen van de Business Unit CAD/CAM ben ik ook actief met praktijkgerichte verkoop. Ik ben begonnen als allround gereedschapsmaker (frezen, draaien, zinkvonken, slijpen, etc.) en inmiddels ruim 25 jaar actief in de verspaning (trainer, helpdesk-ondersteuning, begeleiding van klanten en consultancy). Door mijn ruime ervaring heb ik veel kennis van CAM, van 2,5D t/m 5-assig simultaan (millTURN), en van verschillende merken machines en besturingen.
In mijn vrije tijd volg ik de Formule-1 op de voet. Ik woon met mijn vriendin Carolien in Geertruidenberg. Samen mogen wij graag concerten en theaters bezoeken en reizen we de wereld rond.

Cor Fellerhoff

Senior Application Engineer

E cor@cncconsult.nl
T +31 (0)73 – 648 01 69

Meer over mij

Getrouwd met Marion en vader van twee kinderen, die al een tijdje uitgevlogen zijn. In m’n vrije tijd mag ik heel graag zeilen, reizen en ook tijdens mijn werk geniet ik van autorijden, heerlijk…..

Sinds 1999 bij het CNC-Consult team, nadat ik 15 jaar in de werkplaats stond. Hier veel ervaring opgedaan met frezen, draaien, draadvonken en profielslijpen. Al meteen vanaf school, ben ik met CAD/CAM bezig geweest. Programmeren en zelf uitvoeren op de machine heb ik altijd leuk gevonden. Dit helpt mij nog dagelijks in het trainen en begeleiden van o.a. hyperMILL®en Opticam®(WEDM) bij onze klanten. Ik word steeds weer enthousiast als we samen met onze klanten stappen voorwaarts maken in het optimaliseren met het programmeren. Dit lukt vaak al met features en intelligente macro’s (m’n grootste passie), maar ook het inrichten van templates en het automatiseren van vervolgstappen in het programmeerproces. Ik zie steeds weer mogelijkheden om software nog beter in te zetten. Ik help u graag om te kijken hoe we bij u tijdwinst, programmeergemak en proces-betrouwbaarheid kunnen verbeteren.

Will Staps

Application Engineer

E will@cncconsult.nl
T +31 (0)73 – 648 01 69

Meer over mij

Ik ben Will Staps (beter bekend als hyperWILL). Inmiddels draai (en frees) ik al heel wat jaren mee. In 1981 ben ik als leerling machinebankwerker begonnen in de metaalbranche. Na verschillende functies te hebben gehad, variërend van CNC-frezer tot werkvoorbereider, werd ik productieleider/verkoper. In de loop der jaren heb ik de nodige ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Sinds februari 2007 werk ik bij CNC-Consult. Hier verzorg ik de hyperMILL-trainingen. Daarnaast ondersteun ik klanten met support en rouleer ik mee binnen onze telefonische helpdesk.

Samen met mijn vrouw woon ik in Tilburg. Ik heb 2 kinderen en een geweldige kleinzoon. In mijn schaarse vrije tijd, mag ik graag ….

Eljakim Blokland

Sales Engineer België

E eljakim@cncconsult.be
M +32 (0)4 93 38 09 34

Meer over mij

Mijn naam is Eljakim Blokland, in 1969 geboren en getogen in het Antwerpse. Gelukkig getrouwd, wonen wij samen met onze 3 geweldige dochters in Zandvliet. Naast passie voor techniek is fotografie mijn grote hobby. Als kind al was lego en met name Fischertechnik, mijn favoriete speelgoed. Toen mijn vader in 1984 zijn eigen gereedschapsmakerij startte, was het de logica zelve dat ik na mijn studies bij hem in de zaak zou starten. Ondertussen heb ik zo’n 30 jaar op en rond de werkvloer gestaan. Met de komst van een 5-assige freesmachine bij mijn vorige werkgever en de door mij weloverwogen aanschaf van hyperMILL in 2016, hebben we met het 5X simultaan frezen een heleboel toffe projecten kunnen verwezenlijken.

Sinds 1 januari 2020 werk ik als Sales Engineer België bij CNC-Consult. Hier zal ik met veel enthousiasme de Vlaamse klanten begeleiden in o.a. hun huidige of toekomstige hyperMILL-traject, om de juiste oplossing te vinden voor hun behoeften. Er is immers niets meer boeiend dan bij bedrijven ‘in de keuken’ te kijken en mee te denken over de invulling van een behoefte of een oplossing te vinden voor een probleem. 

Mark Boogaers

Application Engineer

E mark@cncconsult.nl
T +31 (0)73 – 648 01 69

Meer over mij

Mijn naam is Mark Boogaers, geboren en getogen in 1972 te Moergestel. Samen met mijn vriendin en onze twee kinderen genieten we van alles wat het dorpse leven te bieden heeft. In mijn vrije tijd speel ik drums in een band, ben ik actief als bestuurslid van de carnavalsvereniging en twee keer in de week te vinden in de sportschool.

Als 14-jarige jongen nam mijn zwager me mee naar een gereedschap-makerij. Bij het zien van een freesmachine die metaal aan het verspanen was, was ik verkocht … Dit is wat ik wil worden als ik groot ben. Na het afronden van mijn opleiding als machine bankwerker fijnmechanisch ben ik als CNC-frezer aan de slag gegaan. Na vele jaren achter verschillende machines met diverse besturingen, ben ik uiteindelijk met CAM gaan programmeren. Eerst nog met de pc bij de machine. Later als fulltime CAM- programmeur, met hyperMILL. In 2007 ben ik bij CNC-Consult gekomen. In de beginjaren bestonden mijn taken vooral uit het bemannen van de helpdesk en programmeren voor derden. De opgebouwde praktijkervaring kwam hierbij goed van pas. Op dit moment ben ik binnen CNC-Consult verantwoordelijk voor de postprocessor-afname. Met een afname product testen we de postprocessor op uw machine en kunnen we deze naar klantspecifieke wensen inrichten. Daarnaast ondersteun ik onze salesmanagers bij het geven van technische demo’s.

 

Tonny Vermeulen

Application Engineer

E tonny@cncconsult.nl
T +31 (0)73 – 648 01 69

Meer over mij

Hallo, mijn naam is Tonny Vermeulen. Ik ben geboren in het mooie Nijmegen. Ik heb 3 kinderen en woon in Weurt; onder de rook van… idd Nijmegen. In mijn vrije tijd mag ik graag een potje poolen en evenals een aantal collega’s volg ik de F1 op de voet. 
Sinds 1989 werk ik in ‘de metaal’. Ik heb 11 jaar in de werkplaats bij een schokdemperfabrikant gewerkt . Met de producten die daar gemaakt werden, hebben we bij kunnen dragen aan het F1-kampioenschap van Schumacher in 1994/1995 toen ‘onze’ Jos, ja vader van, in hetzelfde team reed. In 2006 werd ik bij mijn toenmalige werkgever klant van CNC-Consult en begint mijn ervaring met hyperMILL. Sinds 2013 ben ik in dienst bij CNC-Consult. Ik ben technisch verantwoordelijk voor PROXIA, software voor het beheer van productiedata en bedrijfsmiddelen. Tevens zit ik 1 dag per week op de helpdesk als 2de man en doe ik afnames van postprocessoren.

Herald Obreen

Proces Engineer

E herald@cncconsult.nl
M +31 (073) 64 801 66

Meer over mij

Mijn naam is Herald Obreen en sinds 2018 werkzaam bij CNC-Consult. Mijn achternaam verbergt waarschijnlijk mijn Ierse roots, waar ik voor 99% zeker O’Brian zou hebben geheten. Ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Haagse Hogeschool in Delft. Ik miste hier echter de aansluiting met de praktijk, waardoor ik vanuit persoonlijke interesse minor werktuigbouwkunde ben gaan doen. Inmiddels ben ik, samen met mijn vriendin Lisa, verhuisd naar Arnhem. Hier wil ik het komende jaar parttime mijn studie afronden. Naast mijn werk, mag ik graag hockeyen en doe ik vrijwilligerswerk.

Processen integreren en optimaliseren geeft me een kick. Problemen oplossen, daar haal ik echt voldoening uit. Bij CNC-Consult verzorg ik de SMART-Scan. Een dienst waarmee we de pijnpunten in een productieproces blootleggen. Nee, niet om met het vingertje te wijzen, maar juist om uw organisatie te laten groeien. Samen bouwen aan een SMART-Factory! 

Eric van Beers

Support Engineer

E eric@cncconsult.nl
T +31 (0)73 – 648 01 69

Meer over mij

Mijn naam is Eric van Beers, geboren in 1971. Samen met mijn gezin woon ik in Oisterwijk. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en zo af en toe wil ik er ook nog wel eens met de motor op uit trekken. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij CNC-Consult als CAD/CAM-Consultant. Ik bied de helpende hand aan hyperMILL®gebruikers die in het dagelijkse gebruik tegen problemen aanlopen. Voordat ik bij CNC-Consult in dienst kwam, heb ik zelf jarenlang met veel plezier met hyperMILL®gewerkt. Ik ben zeer servicegericht. Schroom dus niet om contact met mij op te nemen. Ik help u graag verder.

Ernest Heuperman

Account Manager

E ernest@cncconsult.nl
T +31 (0)73 – 648 01 66

Meer over mij

Ik ben uw eerste aanspreekpunt bij CNC-Consult als het gaat om 3D-printen. Ik ben geïntrigeerd door de technologie en de ongekende 3D-mogelijkheden. Door de steeds complexer wordende vraagstukken en de voortdurende innovatie en ontwikkeling in technologie, zijn er steeds meer toepassingen te bedenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 3D-modeling en het testen van prototypes. Elke dag opnieuw word ik uitgedaagd om in mogelijkheden te denken en problemen te tackelen. 

Voor de ontspanning mag ik in mijn vrije tijd graag koken, reizen en muziek maken, maar u kunt mij ook ineens voorbij zien ‘vliegen’ op de kartbaan. Volgens vrienden en collega’s ben ik een nuchter en sociaal persoon, die midden in het leven staat. Evenals mijn collega’s ben ik geïnteresseerd in technische vernieuwing.

Yvonne van den Heuvel

Office Manager

E yvonne@cncconsult.nl
T +31 (0)73 – 648 01 66

Meer over mij

Mijn naam is Yvonne van den Heuvel. Ik woon samen met mijn kinderen in het altijd gezellig ’s-Hertogenbosch. Sinds maart 2007 ben ik lid van het team van CNC-Consult. Al jaren werk ik met veel plezier samen met “mijn mannen”. Binnen CNC-Consult ben ik verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het bedrijf waaronder o.a. de administratieve werkzaamheden. Belt u niet naar de helpdesk, dan ben ik meestal het eerste aanspreekpunt.

In mijn vrije tijd zoek ik graag de gezelligheid op. Met vriendinnen op het terras, een hapje eten of een filmpje pakken. Drie dagen per jaar verandert ’s-Hertogenbosch in Oeteldonk. Daar ben ik dan ook vol enthousiasme alle dagen te vinden.

André van der Merwe

Application Engineer

E andre@cncconsult.nl
T +31 (0)73 – 648 01 69

Meer over mij

Mijn naam is André van der Merwe. Op 1 mei 2019 ben ik gestart bij CNC-Consult. Naast hyperMILL zal ik me vooral gaan bezighouden met PROXIA en Vericut software. 

Sinds 1992 woon ik samen met mijn vrouw, zoon en dochter in Spoordonk. We genieten van het dorpse leven en zijn actief in verschillende verenigingen. In mijn vrije tijd speel ik Bastuba en Sousafoon in een fanfare-orkest, maar ook in diverse gelegenheidsorkestjes. Daarnaast mag ik graag wandelen in binnen- en buitenland. Als er nog tijd over is, ben ik te vinden op de Pitch&Putt golfbaan.

Mijn loopbaan in een notendop. In 1988 ben ik als CNC-frezer begonnen in een spuitgieterij/matrijzenmakerij. In die tijd moesten we alles nog zelf programmeren. Eerst nog aan de machine en daarna via de toenmalige CAM-pakketten. Halverwege 2000 ben ik met hyperMILL gestart om prototype werkstukken van grootformaat te maken. Veel verschillende materialen en opspanningen maakten de complexe werkstukken heel interessant. In 2013 ben ik als hyperMILL-programmeur overgestapt naar een machinefabriek met nog grotere werkstukken in de hightech branche. Doordat de klantenkring zeer divers was, heb ik de voordelen van de feature herkenning en macrodatabase in hyperMILL zelf ervaren.